Värillinen kenkärasva  lasipurkissa Cognac 75
Värillinen kenkärasva  lasipurkissa Cognac 75 Värillinen kenkärasva  lasipurkissa Cognac 75 Värillinen kenkärasva  lasipurkissa Cognac 75
Pedag

Värillinen kenkärasva lasipurkissa Cognac 75

Tuotetta rajoitettu erä.

Kenkävoide pintanahoille. Uudistaa värin, ravitsee nahkaa ja suojaa kenkiä vedeltä ja lialta sekä antaa pitkäkestoisen kiillon.

1,74 €
6,95 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Hoitava ja kiillottava kenkävoide hienoille pintanahoille.Uudistaa värin, ravitsee nahkaa, suojaa vedeltä ja lialta sekä antaa pitkäkestoisen kiillon. Sisältää luonnollisia vahoja ja öljyjä, jotka pitävät nahan pehmeänä ja suojaavat kosteudelta. Sopii myös tex-materiaaleille. Voidaan käyttää nahkalaukkujen, asusteiden ja kalusteiden hoitoon. Paljon värejä ja sävyjä.

Käyttö: Puhdista kengät irtoliasta. Levitä kenkävoidetta tasaisesti pieni määrä koko kengälle ja kiillota. Käytä levitykseen ja kiillotukseen pehmeää nukkaamatonta liinaa tai kenkäharjaa. Anna kuivua 10 min.

Kokeile tuotteen sopivuus ensin pienellä alueella huomaamattomassa kohdassa.

Vinkki: saat vielä paremman kosteusuojan kun suihkutat käsitellyt kengät kuivumisen jälkeen pedag waterproofer suihkeella.

Tuotteiden kuvat ovat mahdollisimman lähellä tuotteen oikeaa väriä. Tuotteen väri voi poiketa näyttöruudulla esitetystä väristä teknisistä syistä.

Värit: Sopii erityisen hyvin Bleyerin erikoisvärien kanssa!

Lasipurkki 50 ml.Pituus:
4 cm
Korkeus:
4 cm
Leveys:
4 cm
Paino:
251 g
Arvostelut 0 arvostelua