Yhteydenotto

Rekisteripitäjän tiedot

Tanssiva Enkeli Oy

Peltotie 7, 18200 HEINOLA

Y-Tunnus: FI 260757-4

Tämä tietosuojaseloste kuvaa Tanssiva Enkeli Oy:n tapaa käsitellä tietoja asiakkaastaan.

Saadaksesi lisätietoa tietojen käsittelystämme voit olla meihin yhteydessä.

Rekisterin ylläpitäjän tiedot

Tietosuoja-asioissa ole yhteydessä etusivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse 040 952 3341

klo 09-21

1. Voit luottaa meihin

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Asiakkaidemme yksityisyys on meille erittäin tärkeä asia. Sitoudumme suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä ja noudattamaan henkilötietojen käsittelyä ja tietosuojaa koskevaa lainsäädäntöä. Pidämme myös huolen siitä, että käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja aina turvallisella tavalla.

Tarvitsemme henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle pyytämiäsi palveluita. Alta voit lukea lisää siitä, kuinka keräämme ja käsittelemme tietojasi, keiden yhteistyökumppaneiden kanssa työskentelemme ja kuinka voit pyytää itseäsi koskevia tietoja. Lisäksi alta selviää tarkemmin, miten olemme sitoutuneet huolehtimaan yksityisyydestäsi henkilötietojasi käsitellessämme.

2. Mitä tarkoitusta varten keräämme sinusta tietoja?

Käsittelemme henkilötietojasi suostumuksellasi sekä oikeutetun etumme perusteella palveluidemme tarjoamiseksi, asiakassuhteiden tai muun niihin verrattavan suhteen ja niistä johtuvien velvoitteiden hoitamiseksi, asiakasyhteydenpitoon ja markkinointiin sekä turvallisuuden takaamiseksi.

Henkilötietoja käsitellään lisäksi nykyisten ja tulevien palveluiden ja/tai tuotteiden toteutuksen ja ylläpidon mahdollistamiseksi ja edelleen kehittämiseksi.
Pyrimme aina tietojasi käsitellessämme varmistamaan, että tietojesi käsittely on asiallisesti perusteltua ja tarpeellista kuvattuihin käyttötarkoituksiin nähden.

3. Milloin keräämme sinusta tietoja?

Keräämme ainoastaan sellaisia henkilötietoja, joiden käsittely on tarpeen hyvän asiakaskokemuksen takaamiseksi ja kulloinkin kyseessä olevan tapahtuman suorittamiseksi.

Tanssiva Enkeli Oy:n Asiakasrekisteriin kerätyt henkilötiedot ovat pääasiassa sinun vapaaehtoisesti antamiasi tietoja tai Tanssiva Enkeli Oy:n tarjoamien palveluiden käytöstäsi tai asioinnistasi kerättyjä tietoja.

Esimerkkejä tilanteista, joissa Tanssiva Enkeli Oy kerää sinusta henkilötietoja:
- Verkkokauppaan rekisteröityminen
- Tilauksen luominen ja hoitaminen
- Laskutussopimuksen yhteydessä
- Kilpailuun tai tapahtumiin osallistuminen
- Tuotteiden palauttaminen vaihto- ja palautus
- Reklamaation rekisteröiminen ja käsittely
- Asiakastyytyväisyyskyselyihin vastaaminen

Sinulta itseltäsi keräämiemme henkilötietojen lisäksi voidaan kerätä sinua koskevia tietoja myös muualta, kuten Fonecta Finland Oy:ltä, esimerkiksi osoitetietojesi päivittämiseksi/ tarkistamiseksi.  https://www.fonecta.fi/info/hyodyllista-tietoa/tietosuoja/

4. Mitä tietoja sinusta keräämme?

Tanssiva Enkeli Oy Asiakasrekisteri voi pitää sisällään seuraavia tietoja:

- Perustiedot: Etu-, sukunimi. Yhteystiedot: Osoite, puhelin ja s-postiosoite
- Asiakkuuden hoitamiseksi tarpeelliset tiedot (muun muassa tieto suosimastasi yhteydenpitotavasta, asiointiasi koskevat tiedot, yhteydenottoasi koskevat tiedot, maksu- ja perintätiedot, tiedot tekemistäsi ostoista sekä muut asiakkuuden hoitamiseksi tarpeelliset tiedot)
- Asiakasrekisterin tiedoista johdetut tiedot

- Käyttämääsi laitetta tai yhteyttä koskevat tiedot (muun muassa IP-osoite)

5. Sinulla on oikeus tietää, mitä sinusta tiedämme

Voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi tiedoistasi yhteenvedon. Voimme tietyissä tilanteissa toimittaa yhteenvedon myös suoraan pyytämällesi toiselle yritykselle. Toimitamme sinulle yhteenvedon lähtökohtaisesti 30 päivän kuluessa yhteydenotostasi. Tiedustelu on sinulle ensimmäisellä kerralla ilmainen.

Asiakkaanamme sinulla on myös oikeus pyytää virheellisten, tarpeettomien, puutteellisten ja vanhentuneiden tietojesi korjaamista ja/tai poistamista sekä niiden käsittelyn rajaamista. Sinulla on lisäksi tietyissä tilanteissa oikeus kieltää tietojesi käsitteleminen.

Sinulla on myös milloin tahansa oikeus antaa ja peruuttaa suostumus sähköiseen suoramarkkinointiin tai kokonaan kieltää sähköinen suoramarkkinointi.

Pyrimme aina ratkaisemaan henkilötietojen käsittelyä koskevat erimielisyydet suoraan kanssasi. Mikäli olet kuitenkin tyytymätön henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus saattaa asia tietosuojaviranomaisen tutkittavaksi.

Hävitämme tietosi, kun emme tarvitse niitä enää.

Haluaisitko päivittää yhteystietosi tai käyttää muita oikeuksiasi rekisteröitynä? Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 040 952 3341 tai nettisivujemme yhteydenottolomakkeella.

6. Luovutammeko henkilötietojasi muille osapuolille?

Emme myy tai luovuta henkilötietojasi ulkopuolisille tahoille tai muihin tarkoituksiin ellei toimitukset tai maksu siitä vaati. (kts. kohta 7)

7. Maksuihin ja toimituksiin liittyvät tiedot

Tehdessäsi ostoksia Tanssiva Enkeli Oy:n kaupassa, verkkokaupassa tai myyntitapahtumissa:

Verkkokaupan maksuliikenteessä teemme yhteistyötä luotettavien kolmansien osapuolten, kuten kotimainen: Finqu (verkkokapa-alusta) ja Verifone BlueCommerce kanssa.

Tanssiva Enkeli Oy:n laskutuksen kautta toimitukset tallennetaan sukunimi ja summa.

Korttimaksuliikenteessä veloitukset tapahtuvat  iZettle:n kautta. Tanssiva Enkeli Oy:lle jää käyttöön ainoastaan korttisi  osittainen numerotiedot ja summa mahdollinen palautusta varten. Antamasi puhelinnumero tai s-postiosoite kuittia varten ei jää Tanssiva Enkeli Oy:n tiedoksi. https://www.izettle.com/fi/yksityisyyden-suoja


Kuljetusyhteistyökumppanimme Posti Oy tai Matkahuolto Oy saavat kuljetusjärjestelmämme kautta yhteystietosi, jotta he voivat toimia ja varmistaa, että tilaukset toimitetaan oikeaan osoitteeseen. Tietoosi tallennusaika on heillä rajallinen

8. Puhelujen tallentaminen

Ei tallennusta.